Komšijski derbi – bratski

18. kolo Područne fudbalske lige Novi Sad

BORAC (Šajkaš) – ŠAJKAŠ (Kovilj) 2:2 (0:2)

ŠAJKAŠ: Stadion Borca, gledalaca oko  200. Vreme vetrovito i hladno. Sudija Mršić (Novi Sad). Strelci: Maksimović u 28. Rodić u 40. za Šajkaš, B. Ris u 56. i Koso u 88. minuti za Borac. Žuti kartoni: Milanović (Borac), Čepić, Kokanović i Rodić (Šajkaš). Crveni kartoni: Maksimović (Šajkaš) i Jovanov (Borac).

BORAC: Pasti, Doroslovački, Veselinović (Koso), Jovanov, B. Ris, Radić (Ždero), Milanović, D. Ris, Todorović (Kondić), M. Ris i Gelić.

ŠAJKAŠ: Subašić, Vidić, Velemir, Malešević, Hornjak, Maljurić (Đurđevski), Maksimović, Popović, Čepić (Marić), Rodić i Kokanović (Švedić).

Šajkašani i Koviljčani su komšijski derbi bratski rešili: od podele golova i bodova do crvenih kartona. U prvom poluvremenu slabo izdanje Borca i dva pogotka u mreži domaćina koji su više rezultat grešaka odbrane nego dobrih kombinacija gostujućih fudbalera.U drugom poluvremenu sasvim druga priča. Domaćini otvaraju igru, agresivnije i osmišljenije napadaju i izjednačuju rezultat. Na osnovu prikazanog – nerešeno je i najrealnije.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 23, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *