Poslovni adresar Ravnica.INFO

Svaki poslovni dan sve je teži i teži… Potrebno je nešto uraditi i poboljšati plasman svoje robe – usluga na tržištu. Mi Vam nudimo najjeftiniju mogućnost da se predstavite novim potencijalnim kupcima – predstavljanje Vaše firme na Internetu!


Verovatno se pitate:

Zašto bi trebali da oglašavate Vašu firmu na Internetu?

Razmatrali ste ideju o reklamiranju putem Interneta, ali niste bili sigurni kako i gde?

Tražite efikasniji način da dođete do Vaših potencijalnih kupaca?


Vi niste jedini. Mnoge firme, kako proizvođači tako i prodavci, su bile neodlučne po pitanju oglašavanja putem Interneta. Neke firme ne daju veliki značaj Internet Marketingu.

U Srbiji je u poslednja tri meseca više od 2,6 miliona lica koristilo računar, dok je Internet u istom periodu koristilo više od dva miliona građana, rečeno je na konferenciji za novinare Republičkog zavoda za statistiku (RZS novembar 2008). Kako je rečeno više od 1,9 miliona lica koristi računar svakog ili skoro svakog dana pa se broj lica u odnosu na prošlu godinu koja tako koriste računar povećao za više od 400.000, dok Internet svakog dana koristi više od 1,2 miliona lica.

Internet je postao popularan kao i televizija i predstavlja nepresušan izvor informacija. Veliki broj firmi koristi Internet, gde veći procenat izjavljuje da putem Interneta donose veoma važne odluke i istraživanja. Oni očekuju od proizvođača ili prodavca da budu prisutni na Internetu. Zašto? Iz jednostavnog razloga jer oni Internet shvataju kao i štampane magazine, TV, radio itd.


Potencijalni kupci jednim klikom dolaze do informacija o vašoj firmi!

 

Studio RAVNICA NET se bavi Internet marketingom i web dizajnom. Raspolažemo sa višegodišnjim iskustvom na polju Internet marketinga kao i oglašavanja u drugim medijima.

 

Zašto mi?

 

Ako želite da više posetilaca pronađe vašu firmu preko “Google”-a, da povećate profit vaše firme ili da izgradite imidž vaše firme, onda su naše usluge namenjene upravo Vama. Studio RAVNICA NET svakodnevno usavršava svoje usluge tako da će Vas vaši potencijalni klijenti iz dana u dan sve lakše i brže pronalaziti na Internetu.

 

Serveri “Google”-a opslužuju više od polovine svih svetskih pretraživača. Zato je svakoj firmi važno da se na “Google”- u pronađu među prvih 10 rezultata pretrage. Statistički podaci ukazuju da oko 90% posetilaca “Google”-a pogleda samo prvu stranu sa rezultatima pretrage. Ne otvaraju sledeće stranice!!!

 

Da bi se vaša firma našla na 1. stranici “Google” pretrage potrebno je profesionalno informatičko znanje i nemala investicija, što mnoge firme ne mogu sebi da priušte. Mnogi znaju da naprave Internet sajt, ali ostvariti rezultat da se taj isti Internet sajt nađe u prvih 10 rezultata pretrage, tj. na 1. stranici “Google” pretrage košta mnogo. Pored toga, neophodno je da se u kontinuitetu vrši optimizacija svake strane Internet prezentacije, što još više povećava troškove.

 

Mi raspolažemo stručnim znanjem neophodnim za postizanje ovih ciljeva, tako da se firme registrovane u našoj bazi podataka nalaze među prvim pogocima na “Google”-u. Otkucajte, recimo „veterinaria mivet“ u Google pretrazi i na 1. strani ćete videti firmu iz Gospođinaca ili „atelje sveti trifun“ „panonijaelektro“…


Mnoge kompanije sada uživaju prednosti oglašavanja putem Interneta. Nemate šta da čekate – krenite u akciju još danas! Predstavite svoju firmu u Poslovnom adresaru Ravnica.INFO!



        Za samo 3000,00 dinara godišnje dobijate sopstvenu Internet stranicu koja sadrži: 
1 Internet stranu – poslovna karta Vaše firme,
+ logo + 3 slike + neograničen tekst u opisu delatnosti firme
+ mogućnost Online preuzimanja dokumenata

        Za upis u Poslovni adresar Ravnica.INFO potrebno je da popunite sledeći formular ili ako Vam je lakše da se prijavite na Kontakt stranici.


 

Poslovni adresar Ravnica INFO
Obrazac za prijavu firme u Poslovni adresar
Popunjavanjem obrasca slažete se sa uslovima korišćenja
  *molimo Vas da ne koristite slova (š,đ.č,ć,ž)

Firma

Sedište – adresa
Opština
PIB

Sektor

Delatnost

Proizvod /usluga

Telefon
Telefon/fax
e-mail
Web
Matični broj
Šifra delat.
Tekući račun

Direktor

Mobilni
e-mail

Kontakt lice

Mobilni
e-mail

O nama

Napomena

*Velika reklama (250×250 pixela)
vidljiva na naslovnoj strani Portala
Srednja (468×60 pixela) i Mala reklama (160×160 pixela)
vidljive na svim stranama Portala

NAPOMENA:

  • Za bliže informacije o reklamiranju na ovom Portalu pogledajte stranicu Marketing .
  • Za izradu strane u Poslovnom adresaru, logo, tekst i slike pošaljite u Attachment-u
  • Plaćanje usluga vrši se na osnovu fakture RAVNICA NET
  • Ukoliko ne možete da popunite obrazac, podatke pošaljite putem Kontakt obrasca

 © 2007-2009 Studio za usluge u oblasti računarstva RAVNICA NET
Banatska 6, 21240 Titel. Tel: +381 60 39 88 195. Sva prava zadržana.




Autor: Studio RAVNICA NET
Datum: 10, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *