Deveta izložba ručnih radova

Aktiv žena AKUD-a „Jovan Popović“: Tradicionalna izložba ručnih radova „Stvarale su i stvaraju naše vredne ruke“ po deveti put otvorena je u Titelu.

        Aktiv žena Amaterskog kulturno-umetničkog društva „Jovan Popović“ u čast 8. marta tradicionalno organizuje ovu izložbu na kojoj brojni izlagači pokazuju šta sve mogu uraditi vredne ruke. Neke od izloženih radova možete pogledati na našem Video Portalu, kliknite ovde.

 

 

       Prisutne izlagače, goste, među kojima su bili Milan Nastasić, potpredsednik opštine i Zdenko Babić, predsednik SO Titel, predstavnike sponzora, pozdravila je Anka Lozanov, predsednica Aktiva žena. Zatim su stihove o majci i njenim vrednim rukama kazivali  najmlađi članovi društva  Milica Savić i  Marko Petrović.

 

 

 

        Ovogodišnju izložbu otvorila je  vaspitačica u penziji i dugogodišnja direktorica Predškolske ustanove „Plavi čuperak“,  Milka Kuzmanov.

 

 

         Žene, njih 38, izložilo je oko 200 raznih stolnjaka, zavesa, štrikanih haljina, necanih stolnjaka i zavesa, kuvarica, kecelja, bilo je i prelepog belog veza i poentlesa. Za sve izlagače pripremljeni su skromni pokloni. Organizatori su ponosni što se iz godine u  godinu  javljaju   novi izlagači.

 

 

        Aktiv žena AKUD – „Jovan Popović“ je od 1. februara počeo sa kreativnom radionicom. Deo radova izložen je po prvi put na ovoj izložbi, a ideja je da se svi radovi koji budu urađeni na radionici, izlože  posle završetka radionice u junu mesecu. Zato pozivaju sve  koji žele da nauče izradu ručnih radova da dođu i da se druže svakog ponedeljka u 19 časova u prostorijama srednje škole „Mileva Marić“.

         Generalni sponzor izložbe je Opština Titel.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 07, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *