Svečana sednica Opštinskog štaba civilne zaštite opštine Titel

Povodom obeležavanja 1. marta, Svetskog dana civilne zaštite, Opštinski štab civilne zaštite opštine Titel održao je 26. februara svečanu sednicu.

          Na svečanoj sednici povodom svetskog dana CZ, komandant štaba, predsednik opštine Titel Milivoj Petrović istakao je postignute rezultate u ovoj oblasti u 2008. godini, kao i predstojeće zadatke za naredni period.

 

 

          Sednici štaba, osim članova i gostiju sa teritorije opštine Titel, prisustvovali su i Milenko Vasilić – načelnik pokrajinskog štaba CZ AP Vojvodine i Boško Pilipović – načelnik štaba Južno-bačkog upravnog okruga, koji su se pohvalno izrazili o aktivnostima OŠCZ Titel i istakli da je Okružni štab CZ za postignute rezultate, na svojoj svečanoj sednici održanoj u Gradskoj kući u Novom Sadu 24.02.2009. godine, uručio Zahvalnicu Opštinskom štabu CZ Titel.

 

 

          Na svečanoj sednici komandant Opštinskog štaba CZ Milivoj Petrović, uručio je zahvalnice zaslužnim pojedincima za doprinos u ostvarivanju programskih zadataka u sprovođenju mera zaštite i spasavanja i izgradnji i razvoju sistema civilne zaštite:

Matić Draganu iz Titela, komandiru Opštinske višenamenske terenske jedinice Crvenog krasta Titel,

Ljubojević Srbislavu iz Titela, tehničkom direktoru JKP „Komunalac“ Titel,

Dečermić Dejanu iz Titela, radniku Opštinske uprave Titel i

Raca Ljubomiru iz Novog Sada, radniku Odeljenja za vanredne situacije AP Vojvodine.

Preuzeto sa zvaničnog sajta SO Titel

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 02, 03, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *