Oglasite se besplatno na portalu Ravnica INFO!

Mali oglasi su besplatni samo za fizička lica. Oglasite se i vaš oglas će videti stanovnici Šajkaške i okoline putem štampanog izdanja Ravnica INFO koje izlazi svakih 15 dana u 5000 primeraka, a u isto vreme biće uvek vidljiv putem Interneta, u celom svetu, svaki dan 24/365.


        Zahvaljujemo svim oglašivačima koji su se do sada oglašavali i pozivamo i druge da besplatno objave svoje male oglase na našim stranicama.

        Ukoliko želite da vaš oglas bude bolje predstavljen i dostupan duži vremenski period obratite nam se putem kontakt obrasca za postavljanje plaćenog oglasa po veoma povoljnim cenama. Primer možete videti ovde. Plaćeni oglasi se šalju i putem E-dopisnice svim našim članovima. Ukoliko želite da redovno dobijate vesti, male oglase i ostale zanimljivosti sa Portala Ravnica INFO prijavite se za E-dopisnicu ovde.

 

Poštovani oglašivači,

Prema članu 11. Zakona o oglašavanju (objavljenom u Službenom glasniku broj 79/2005 od 16.9.2005.) uredno popunjena, potpisana i overena DEKLARACIJA obavezna je uz:

– besplatne oglase u rubrici posao/ponuda i

– oglase koji oglašavaju prodaju ili pružanje usluga za koje je propisana obavezna registracija ili pribavljanje dozvole, saglasnosti ili drugog akta nadležnog organa ili se oglasom utiče na obavljanje tih delatnosti.

Prema istom članu Zakona, ukoliko oglašivač ne dostavi deklaraciju ili dostavljena deklaracija ne sadrži propisane podatke, oglasna poruka neće biti objavljena.
Neobjavljane Internet oglase objavićemo po prijemu propisane deklaracije.

DEKLARACIJU možete preuzeti sa linka DEKLARACIJA (A5 format, PDF, 30kB).
DEKLARACIJU morate popuniti čitko i overiti pečatom. Podatke o proizvođaču i oglašivaču popunjavate vašim podacima, a u podacima o oglasnoj poruci upišite tekst oglasa i sve brojeve telefona koje koristite u oglasu.
Popunjenu DEKLARACIJU nam možete dostaviti:
– skeniranu na e-mail deklaracija@ravnica.info 

– poštom na adresu Redakcija Ravnica INFO, Glavna 122, 21240 Titel.

Sa jednom dostavljenom deklaracijom možete se oglašavati duži vremenski period.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 01, 06, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *