Kaćani osvojili treće mesto

Turnir u Veterniku za mlađe pionire (1995. godište)




Fudbalski klub „Veternik“ je u subotu, 29. novembra, u svom balonu u okviru Sportskog centra “Aleksandar Kozlina”, organizovao turnir za mlađe pionire, pozivnog karaktera, na kome je učestvovalo šest kvalitetnih ekipa podeljenih u dve kvalifikacione grupe.

Na ovoj smotri mladih fudbalera uzeli su učešća, naravno, i naši dečaci, koji su u prvom kolu ubedljivo savladali domaćina 4 : 1, sa tri pogotka kapitena Marka Subotina i jednim golom zapaženog Vladimira Sretenovića. U drugom meču, odlučujućem za plasman u finale, “belo-plavi” su izgubili od prve ekipe prvoligaša “ČSK Pivare” iz Čelareva, pa su, razočarani ovim porazom, nemotivisani ušli u susret za treće mesto protiv “Jedinstva” iz Rumenke, što su rivali iskoristili i brzo došli do prednosti od dva gola. Ipak, tada se probudio poznati kaćki inat, pa su “tobdžije sa Sigeta” sa nova tri pogotka Marka Subotina i jednim golom Predraga Mačkića u potpunosti preokrenuli rezultat, a Rumenčani su uspeli samo da u finišu smanje na 4 : 3 u našu korist.

Sa dve pobede i jednim porazom, mladi Kaćani su osvojili treće mesto, a pošto su se u finalu sastale dve ekipe “ČSK Pivare”, slobodno možemo reći da smo, po klupskom učinku, rangirani na drugo mesto. Mlađe pionire OFK “Jugović” je na ovom turniru sa klupe predvodio trener Božidar Krstić, a nastupili su golman Milan Popović i igrači Marko Subotin, Srđan Tolimir, Miloš Srdić, Aleksandar Borenović, Branislav Gajin, Dejan Jeličić, Predrag Mačkić i Vladimir Sretenović.

Autor: Živan Milutinov Žica
Datum: 02, 12, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *