Zonsko prvenstvo u stonom tenisu

U nedelju 19.10. u Žablju održano je zonsko prvenstvo u stonom tenisu ekipno i pojedinačno u ženskoj i muškoj konkurenciji.




        Na takmičenju su učestvovale ekipe iz Sente, Bečeja i Žablja. U ekipnom takmičenju za žene prvo mesto je osvojila ekipa Doma zdravlja „Gere Ištvan“ iz Sente i plasirala se na pokrajinsko takmičenje. Dok je u muškoj konkurenciji prvo mesto osvojila ekipa Zanatstva i privatnog sektora iz Žablja, drugo mesto je osvojila ekipa PIK Bečej iz Bečeja, a treće mesto ekipa „Sojaprotein“-a iz Bečeja. U pojedinačnoj konkurenciji kod žena razultat je sledeći: 1. Gabrijela Gal DZ „Gere Ištvan“ Senta, 2. Lemke Medve DZ „Gere Ištvan“ 3. Ibolja Horvat 4. Tatjana Rajić, 5. Eržebet Doboš sve iz DZ „Gere Ištvan“ iz Sente. Rezultati u muškoj konkurenciji su: 1. Oto Kiš „Sojaprotein“ Bečej, 2. Dušan Kolarov Sindikat zan. i priv. sektora Žabalj, 3. Nikola Marković Sind. zan. i priv. sektora Žabalj, 4., 5. i 6. mesto su zauzeli Goran Dragin, Oto Balzam i Stojković svi iz ekipe PIK Bečej, 7. Aleksandar Đukić Sin. zan. i priv. sektora Žabalj, 8. Janoš Roka „Sojaprotein“ Bečej, 9. Dragan Ludajić PIK Bečej i 10. Čaba Nađ „Sojaprotein“ Bečej.

         Takmičenje je proteklo u fer i korektnoj borbi, a i organizacija takmičenja je bila odlična. Posle završenih borbi svi su izrazili želju da se ponovo vide i takmiče jer su to susreti sportskih prijatelja.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 21, 10, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *