Zonska takmičenja RSI

U Žablju će se u okviru Radničko-sportskih igara održati Zonsko takmičenje u dva sporta i to stonom tenisu i malom fudbalu.




        Na takmičenju ukoliko se prijave trebalo bi da učestvuju ekipe iz Ade, Sente, Bečeja, Srbobrana i Žablja kao domaćina.
         Takmičenje u malom fudbalu je planirano za 11. i 12. oktobar (subota i nedelja) u Sportskoj hali u Žablju, Trg Svetog Save bb (iza Doma zdravlja) sa početkom u 08.00. Kotizacija je 400,00 dinara po svakom članu ekipe (takmičar ili pratilac) svi takmičari moraju imati zdravstveno overenu takmičarsku knjižicu za učešće na takmičenju. Rok za uplatu kotizacije je 07. 10. 2008. Zbog velikog broja najavljenih učesnika organizator zadržava pravo da se žrebanje ekipa izvrši ranije (po plasmanu na opštinskom nivou) da se racionalizuje boravak u mestu takmičenja na primer: ako ekipa igra od 12 časova ne moraju doći još u 8 nego neposredno pred početak. Na takmičenju će se nalaziti lekar Doma zdravlja, a delegat takmičenja je Dušan Kolarov. Takmičenje je po kup sistemu.

        Takođe, u Žablju će se održati i Zonsko takmičenje u stonom tenisu na kome će moći da učestvuju ekipe iz Ade, Bečeja, Sente i naravno domaćina Žablja i to u ekipnoj konkurenciji kao i pojedinačno, žene i muškarci. Takmičenje se održati  19. 10. 2008. (nedelja) u Sportskoj hali u Žablju, Trg Svetog Save bb, sa početkom u 08.30. Dogovor o takmičenju će se obaviti na licu mesta u zavisnosti od broja ekipa i takmičara. Kotizacija i za ovo takmičenje je 400,00 dinara po članu ekipe i sve je ostalo isto kao i kod takmičenja u malom fudbalu.

          Očekuje se solidna poseta ovim nadmetanjima budući da se takmiče i ekipe iz opštine domaćina.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 29, 09, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *