U subotu opštinski derbi

Sportska javnost u opštini Temerin i okolnim mestima nema vremena da „prede“ priče o prošlonedeljnom opštinskom derbiju između OFK Siriga i TSK-a koji su dobili domaći igrači 2:0, pošto ih već ove nedelje očekuje novi komšijski i opštinski derbi, utakmica koja budi pomamu i puni tribine sportskog centra „Livadica“ u Bačkom Jarku.

        Po rečima predsednika Mladosti Gorana Lukača, Livadice su spremne da prime sve navijače jednog i drugog tima, kao i mnogobrojne ljubitelje fudbala iz okolinih mesta koji će doći tog dana u Bački Jarak. Trenerski tandem Lolić-Kovač koji sa klupe predvodi Mladost je uveren u dobru igra njihovih izabranika.

        – Ono što možemo da obećamo, jeste da će se naši igrači boriti do poslednjeg atoma snage, i da će ostaviti srce na terenu kako bi došli do povoljnog rezultata. – kazao je Miroslav Lolić i dodao: – Svesni smo da za protivnika imamo ekipu koja u prva tri kola nije osetila gorčinu poraza, ali mora se znati da je naša ekipa lider prvenstva i da smo mi barem na papiru favoriti u ovom meču – istakao je Miroslav Lolić.

        Nebojša Tomić, kapiten Sloge, neće moći pomoći svojim saigračima pošto odrađuje kaznu od utakmice ne igranja zbog dva žuta kartona. – Mnogo mi je žao što neću biti u postavi trenera Brankova za meč sa komšijskom Mladosti, i što neću aktivno učestvovati na ovom svojevrsnom spektaklu. I bez mene, Sloga je jaka i mislim da ćemo u svim segmentima igre parirati Mladosti, i što je najvažnije priželjkujem da ćemo se iz Bačkog Jarka vratiti neporaženi – rekao je Tomić.

         Utakmica trećeg kola Srpske lige grupa Vojvodina u Bačkom Jarku se igra u subotu od 16.30, a organizatori poručuju da se na Sportski centar dođe malo ranije kako se ne bi pravile gužve na ulazu.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 04, 09, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *