Rukometaši Mladost-TSK-a počeli pripreme

Rukometaši novoformiranog fuzionisanog kluba Mladost-TSK-a su u utorak 29. jula počeli pripreme za narednu sezonu u Prvoj ligi.




        Na prozivku novog trenera Đurađa Trbojevića se odazvalo oko 40 rukometaša koji će se boriti za mesto u prvom timu koji će nastupati i Prvoj saveznoj ligi i drugom timu koji će igrati u Drugoj ligi grupa Sever.

        Prisutne rukometaše je na početku rada ispred Uprave kluba pozdravio Vlada Jović koji je istakao da je fuzionisanje Mladost Čelika iz Bačkog Jarka i temerinskog TSK-a urađeno u korist očuvanja rukometa u opštini Temerin,kao i zbog nedostatka finasijskih sredstava i daljeg posrtanja klubova iz opštine Temerin. Jović je predstavio i novog trenera Đurađa Trbojevića koji se potom obratio prisutnim igračima i koji je između ostalog istakao: „Svi igrači će imati priliku da se radom i zalaganjem izbore za dres novoformiranog kluba. Takođe sa moje strane ću učiniti sve da opravdam poverenje ljudi koji su mi pružili priliku da radim, a mišljenja sam da u ovom klubu ima mesta za napredak i da ćemo igrati zapaženu ulogu u prvoligaškom društvu.“

         Igrači Mladost-TSK-a će do početka prvenstva trenirati svakog dana na fudbalskim terenima temerinske opštine, trim stazi kao i u dve sportske hale u Bačkom Jarku i Temerinu, a Uprava kluba će u dogovoru sa trenerom Trbojevićem ugovarati i kontrolne utakmice.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 30, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *