Na godišnji odmor bez duga

Apel Elektrodistribucije Novi Sad




        Elektrodistribucija Novi Sad skreće pažnju kupcima električne energije koji nisu platili zaostala dugovanja za utrošenu el. energiju i tekuću potrošnju da treba to da urade što pre.

        Na zaostala dugovanja podsećaju iz nekoliko razloga: od naplate, odnosno obaveze svakog kupca da plati ono što je potrošio, zavisi dalja isporuka el. energije za sve kupce kao i redovno održavanje mreže i remonti.

        Pošto je sezona godišnjih odmora, posebno se skreće pažnja kupcima koji na svojim računima imaju zaostala dugovanja da učine još jedan napor, pre nego što otputuju, i da ih izmire. Ukoliko utrošena el. energija ne bude plaćena na vreme, biće primorani da takvim kupcima obustave isporuku el. energije. Stoga još jednom pozivaju sve kupce da ukoliko imaju zaostala dugovanja na svojim računima, plate utrošenu el. energiju.

        Posebno se napominje da se u slučaju obustave isporuke el. energije usled duga, pored utrošene el. energije, moraju platiti i troškovi ponovnog uključenja.

         Elektrodistribucija Novi Sad se zahvaljuje svim kupcima koji uredno plaćaju svoje račune za utrošenu el. energiju i podseća ih da tako ostvaruju popust od 5 odsto.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 18, 07, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *