Aktivnosti JKP Temerin

Od ponedeljka 5. maja, služba građevinske operative JKP Temerin, na mesnom groblju u Bačkom Jarku izvodi radove na izlivanju novih staza i to od kapele prema jugu u dužini od oko 200 dužnih metara.

        Po rečima Nenada Dunovića – referenta za informisanje u JKP, radovi bi trebali biti gotovi do kraja naredne nedelje.
        Pored spomenute aktivnosti, građevinci ove firme rade na više lokacija u opštini Temerin i to na popravci pločnika na ulazu u bazenski kompleks, izradu dve velike tende na bazenu, saniranje terena posle otklanjanja kvara na toplovodu, izgradnja fontane na Vašarištu, a najveći deo službe je angažovan na izgradnji novog objekta Predškolske ustanove „Veljko Vlahović“ u Mesnoj zajednici Staro Đurđevo. Fontana  bi po rečima Nenada Dunovića trebala biti gotova do 6. juna to jest do početka Pasuljijade. Takođe, rukovodstvo JKP Temerin je  proteklih dana posetilo JP Tržnicu iz Novog Sada gde su dobili informacije o nabavci, čuvanju i skladištenju rashladnih vitrina, pošto sanitarna inspekcija zahteva da se iste uvedu na temerinsku pijacu u delu gde se prodaje meso, mesni proizvodi kao i mleko i mlečni proizvodi.
        Dunović ističe i to da se mnogo ulaže i u bazene, to jest zamenjene su polomljene ploče na samom ulazu u bazenski kompleks, postavljeni novi rukohvati i rešetke na termalnom bazenu, a otvaranje bazena i nove kupališne sezone se očekuje 10. juna.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 06, 05, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *