Bore se za prvo mesto

Rukometni klub, „Titel Džon Dir“ posle pobede nad Zrenjaninskom Grandulicom u 25. kolu druge rukometne lige grupa Sever i dalje zauzima treće mesto sa samom bodom manje u odnosu na prvoplasirani Apatin i drugoplasirani Metalac Asko Vidak iz Futoga.

        – Naš cilj je prvo mesto na kraju prvenstva iako imamo izuzetno težak raspored – gostujemo u Jabuci, u Kaću kao domaćini dočekujemo Futožane, idemo u Apatin lideru na tabeli, a u poslednjem kolu sastajemo se sa Hercegovinom u Sečnju. Izuzetno težak raspored je samo stimulans da iz ekipe izvučemo maksimum, jer imamo izuzetno kvalitetne igrače. Tek sada se vidi da nas nerešen ishod sa Milicionarem može skupo koštati, ističu treneri ove ekipe Miodrag Lončar i  Mladen Topić.


        Treneri i igrači imaju veliku podršku glavnog sponzora u borbi za prvo mesto. Kažu da neće biti tragedija i ako ne budu prvi. Odgovor na pitanje do kada će najbolje rangirani sportski kolektiv titelske opštine biti domaćin u Kaću, odnosno kada će Titel dobiti, davno obećanu halu, niko ne pominje ni u ovo predizborno vreme.

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 25, 04, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *