Servisne informacije Temerin

Neradni dani za javna preduzeća povodom Uskršnjih praznika

        Pošta u Temerinu za uskršnje praznike ne radi 25. 26. i 28. aprila, a za prvomajske praznike u četvrtak i petak 1. i 2. maja.
        Iz Elektrovojvodine obaveštavaju potrošače da za vreme Uskršnjih praznika njihove šalter sale i blagajne neće raditi od 25. do 28. aprila kao i 1. i 2. maja. Eventualni kvarovi mogu se prijaviti na broj 421-066.
        Autobusi JGSP „Novi Sad“ za vreme Vaskršnjih praznika 25. i 28. aprila saobraćaće po redu vožnje  za državne praznike, odnosno nedelju, a 26. i 27. aprila primenjivaće se red vožnje za subotu. Za 1. i 2. maj primenjivaće se red vožnje za državne praznike, odnosno za nedelju i biće organizovani vanredni polasci ka Kameničkom parku, Popovici i Vencu.
        JKP „Temerin“ obaveštava stanovnike opštine Temerin da će se odvoženje kućnog smeća odvijati po uobičajenom rasporedu. U petak 25. aprila smeće će se iznositi iz Bačkog Jarka, a s obzirom da Služba odvoženja smeća neće raditi 1. i 2. maja iz Temerina i Starog Đurđeva se neće odvoziti smeće. Iz JKP Temerin takođe mole građane da u dva neradna dana smeće ne iznose na ulicu.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 24, 04, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *