Samo nerešeno protiv Milicionara

Rukometaši Titela u Novom Sadu

        U 19. kolu druge muške rukometne lige ekipa TItel Džon Dira ispustila pobedu protiv Milicionara. Rezultat nakon prvog poluvremena bio je 15 : 10 za Titeljane, a u drugom poluvremenu, u 40-tom minutu vodili su i sa 7 golova razlike. Međutim, grublja igra domaćina poremetila je redove gostiju i na kraju utakmice rezultat je bio 25:25. Trenutno se Titeljani nalaze na četvrtom mestu sa 28 bodova koliko ima i  trećeplasirana ekipa Nove Pazove. Prva je ekipa Apatina koja je doživela poraz na domaćem terenu od drugoplasirane ekipa Metalac Asko Vidak.
        Titeljani u četvrtak, 20. marta, igraju zaostalu utakmicu sa ekipom Hajduka iz Beške, dok u subotu u 20. kolu dočekuju 11-to plasiranu ekipu Radničkog iz Šida. Obe utakmice se igraju u dvorani Hram u Kaću.


        Drugi drugoligaš iz Šajkaške, ekipa Hajduka iz Čuruga doživela je u 19. kolu poraz u Novom Sadu gde je ekipa Radničkog zabeležila pobedu sa deset golova razlike. Čuružani su na 14. mestu sa 10 bodova, a u narednom kolu biće domaćini ekipi Rume koja se nalazi na 9 mestu Druge rukometne lige Srbije – grupa Sever.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 18, 03, 2008.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *