Web kamera u parku

Perlez: Posle nekoliko dana testiranja i isprobavanja različitih skripti omogućen je pristup web kameri u parku u Perlezu putem Internet prezentacije Perleza.

        Da biste pristupili kameri morate imati instaliran quicktime plug-in za vaš browser, ukoliko ga nemate na stranici web kamere imate link gde možete besplatno skinuti quicktime i instalirati ga.

Kliknite na link . Korisničko ime i šifra je perlez.

        U komentaru na sajtu, Miodrag Cvejin kaže: „Ovo je samo početak po pitanju video nadzora u Perlezu. Biće postavljeno nekoliko kamera dodatno, minimum još tri kamere. Nadam se da će one sprečiti lomljene sadnica, vandalizam u strogom centru Perleza pa i šire . Mnogo se stvari lomi i uništava. Mesna zajednica će uložiti određena novčana sredstva, krenuće sa ozbiljnim obračunom po pitanju vandalizma, sa ciljem očuvanja imovine i infrastrukture. Novac koji se ulaže u infrastrukturu potiče od samodoprinosa, a poneka grupa mladih očigledno ne primećuje takav napredak. Šta će biti 2011. godine od juna meseca kada samodoprinos istekne, da li će do tada biti sve polomljeno i posle nećemo imati ništa.“

Izvor: www.perlez.org.rs

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 10, 11, 2009.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *