Sportski vikend u Temerinu

Protekli sportski vikend za klubove u opštini Temerin je bio u znaku polovičnih rezultata.

        Rukometaši Mladost Čelika iz Bačkog Jarka u okviru 8. kola Super lige izgubili su u Šapcu od Zorka Keramike sa 25:22. Rukometašice Temerina nisu igrale utakmicu 8. kola Super lige pošto je Napredak iz Kruševca proteklog vikenda igrao u Kupu EHF.
        Prvu pobedu u Prvoj ligi Srbije zabeležili su rukometaši TSK-a pobedivši na svom terenu Leskovac sa 26:20.
        U 13. kolu Srpske lige fudbaleri Sloge iz Temerina su na svom terenu pobedili Radnički iz Nove Pazove sa 2:0, dok je Mladost iz Bačkog Jarka izgubila na Paliću 3:1. U redovnom kolu Područne lige TSK je izgubio na svom terenu od Indeksa 2:0, dok je OFK Sirig u devetom kolu Gradske lige igrao nerešeno sa Bačkom iz Begeča 1:1.
        Košarkaški klub FKL iz Temerina je u okviru petog kola Prve Srpske lige na svom terenu izgubio od beogradskog Superfunda 74:72. Beograđane je predvodio ponajbolji na terenu, bivši reprezentativac, Slaviša Koprivica. U petom kolu Druge Srpske lige Mladost Teletehnika iz Bačkog Jarka je pobedila u Kovinu istoimenu ekipu sa 78:63.
        Proteklog vikenda je u Sremskoj Mitrovici održan džudo turnir „Sirmijum 2007“ za najmlađe uzrasne kategorije, a mladi džudisti TSK-a iz Temerina su osvojili pehar kao najbolja ekipa na turniru.

Autor: Dalibor Mudrinić
Datum: 05, 11, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *