Odigrano 9. kolo Područne fudbalske lige Novi Sad

BORAC (Šajkaš) – SUTJESKA (Bačko Dobro Polje) 4:1 (0:0)

          ŠAJKAŠ: Stadion Borca, gledalaca oko 150. Teren dobar, vreme suvo i prohladno. Sudija Jovanović (Novi Sad). Strelci: Milanović u 49. Jovanov u 66. Todorović u 78. i Veselinović u 85. minutu za Borac te Zbućnović u 48. minutu za Sutjesku. Žuti kartoni: D. Ris, M. Ris, Perduh, Romić, Spasojević, Jovanov i Todorović (Borac) te Šibalić, Osmajić i Žugić (Sutjeska). Crveni karton: Zbućnović (Sutjeska) u 86. minutu zbog prethodne dve javne opomene. Zbog prigovora je u 29. minutu sa stadiona udaljen i M. Kovačević, šef bezbednosti.
          BORAC: Todorić, Perduh (B. Ris), Romić (Mihajlović), M. Ris, Jovanov, Spasojević, Zečević, Veselinović, Milanović, D. Ris i Putnik (Todorović).
          SUTJESKA: Gašović, Kostić, Krulj, Drinčić (Žugić), Vukobrad, Osmajić, Zorzić. Lopušina, Cicmil (Baturan), Zbućnović i Šibalić (Eri).
          Prvo poluvreme susreta u Šajkašu je prošlo bez golova u obostrano otvorenoj i žustroj igri. Već na samom početku drugog poluvremena gosti su pogotkom Zbućnovića najavili golove, da bi minut kasnije istom merom uzvratio Milanović a zatim slede pogoci Jovanova, Todorovića i Veselinovića. Na samom kraju utakmice isključen je strelac jedinog gola za Sutjesku, ali to više nije moglo da ima bilo kakvog uticaja na krajnji rezultat.
         Tako je Borac stigao do ubedljive i zaslužene pobede i uknjižio tri vredna boda.

Autor: Nikola D. Turajlić
Datum: 15, 10, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *