Područna fudbalska liga Novi Sad

Titel – ŽSK (Žabalj) 3:1 (0:0)

            TITEL: Sportski centar, gledalaca 400, sudija Dragan Šobota 8 (Mladenovo). Strelci: Amidžić u 67. minutu iz penala, Galetin u 76. i M. Pajić u 90. minutu za „Titel“, a D. Marić u 64. minutu za „ŽSK“. Žute kartone dobili su Pavlović (Titel), a Novak, Osadkovski, B. Marić i Prolić (ŽSK). Crvene kartone dobili su Iđidov i B. Marić iz „ŽSK“.

            Titel: Grlić 7, A. Cetenji 7, I. Cetenji 6 (Rakita 5), S. Kostić 6, Galetin 7 (Spasojević), Milišić 7, Marić 7, Drinić 7, L. Pajić 7, M. Pajić 7, Amidžić 8 i Pavlović7.

            ŽSK: Prolić 5, Popadić 6, Novak 6, Iđidov, B. Marić, Osadkovski 6, Kezija 6, Osadkovski 5 (Radanović), Miletić 6, Popadić 6 i D. Marić 6.

            Igrač utakmice bio je Zoran Amidžić (Titel).

            Utakmica od velikog značaja kako za domaću, tako i za gostujuću ekipu, u borbi za opstanak u Područnoj ligi Novi Sad, tek je u poslednjih 30 minuta utakmice postala zanimljiva, a do samog kraja ostala je i rezultatski neizvesna.

            U prvom poluvremenu igrači oba tima su pokazali slabu igru, najverovatnije zbog paklene vrućine, a tek u nastavku su živnuli. Prvo su gosti došli u vođstvo u 64. minutu igre golom D. Marića, a samo tri minuta kasnije najbolji igrač utakmice Zoran Amidžić je izjednačio. Nešto ranije u 55. minutu igrač gostujuće ekipe dobio je crveni karton, a odmah nakon toga na klupu je poslat B. Marić. Ovu prednost na terenu Titeljani su dobro iskoristili. Prvo je Galetin loptu koju mu je nabacio Amidžić poslao u mrežu golmana „ŽSK“-a, a pred sam kraj utakmice rezervni igrač Spasojević pred protivničkim golom dodao je loptu M. Pajiću koji je i postavio konačan rezultat ove utakmice 3:1 za Titeljane.

Autor: Žika Marković
Datum: 28, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *