Kup Područne lige Novi Sad

Titeljanima Pehar, Titel – Kulpin 3:2 (1:1)

TITEL: Sportski centar, gledalaca 400, sudija Svetozar Živin 7 (Novi Sad). Strelci: L. Pajić u 33, Amidžić u 54. i M. Pajić u 88. minutu za „Titel“, a D. Spasić u 15. i 90. minutu za „Kulpin“. Žute kartone dobili su: Pavlović i A. Cetenji (Titel), a Malin, Martinković i Rupar (Kulpin).

            Titel: Plavša 7, A. Cetenji 7, Trninić 7, S. Kostić 7 (M. Pajić 7), Milišić 8, D. Pajić 8, Pavlović 7, Rakita 7 (Ališan), L. Pajić 7, Amidžić 9 i Galetin 7 (Spasojević).

Kulpin: Plavšić 7, Rupar 6, Koračonji 6, Popov 6, Petrović 7, Radić 6 (Halupka), Spasić 7, Kolarski 6, Martinković 6, Malin 6 i Jević 6.

            Igrač utakmice bio je Goran Amidžić iz ekipe „Titel“.

            Iako je igrač gostiju prvi dao gol, nakon greške odbrane „Titela“, već u 15. minutu, nakon toga Titeljani preuzimaju terensku inicijativu i drže je sve do kraja ove utakmice. U presingu domaće ekipe na gol golmana Plavšića, najviše su se pokazali Amidžić, Galetin i M. Pajić koji su često boravili u protivničkom šesnaestercu. Da su Titeljani iskoristili sve svoje šanse za davanje gola, rezultat bi bio daleko ubedljiviji u njihovu korist.

            U 33. minutu nakon slobodnog udarca Amidžića najviši pred protivničkim golom bio je L. Pajić. On postiže gol i izjednačava rezultat. U nastavku susreta Titeljani su još bolje zaigrali i to je urodilo plodom kada je Amidžić u 54. minutu postigao gol, dok Milan Pajić u 88. minutu postiže još jedan gol na utakmici za domaću ekipu. Nakon toga Rakita je u 89. minutu imao dve izuzetne šanse ali ih nije iskoristio. U samom finišu susreta u 90. minutu, najbolji igrač „Kulpina“ postigao je gol i time ublažio poraz svoje ekipe u Titelu.

            Nakon utakmice, sekretar Fudbalskog saveza područja Novi Sad, Stevan Šljukić uručio je kapitenu pobedničke ekipa „Titela“ Zoranu Amidžiću pehar u trajno vlasništvo.

Autor: Žika Marković
Datum: 11, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *