Dragan Vidović drugi automehaničar u Vojvodini

        Dragan Vidović, sedamnaestogodišnjak iz Čuruga, maturant, učenik trećeg razreda odeljenja automehaničara SS „22. oktobar“ iz Žablja, na takmičenju srednjih stručnih škola Vojvodine pokazao je zavidno teoretsko i praktično znanje i osvojio  drugo mesto. Zajedno sa Budislavom Beljanskim, učenikom drugog razreda, i trećeplasiranim na ovom takmičenju, predstavljaće žabaljsku školu na republičkom takmičenju koje će se polovinom maja održati u Kragujevcu.
        Dragan je na prošlogodišnjem takmičenju u Pančevu bio 21. Ove godine je bio drugi. Kaže da ove godine nije imao tremu na takmičenju. Teoretski deo je spremao sa profesorom Stevanom Kanazirom dok je praktični deo radio u radionici dede Dušana Ivkova, koji ima svoj servis u kome Dragan provodi vreme od malih nogu.
       
Dragan Vidović, odlikaš, najbolje je uradio teoretski deo testa, dok je praktični deo uradio izuzetno kvalitetno, ali je bio nešto sporiji u odnosu na prvoplasiranog takmičara. Nada se da će sa Budom dostojno predstavljati svoju školu u Kragujevcu.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 02, 05, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *