STŠ „Mileva Marić“ Titel – ispraćena još jedna generacija maturanata

Titel: „Znanje kada se deli sa drugima prelazi u vrlinu“ reče Zvezdana Čorto ili Stojan Došlov, besednici STŠ „Mileva Marić“ Titel na završnoj svečanosti povodom dodele diploma za stotinjak maturnata ove škole koji su tri ili četiri godine delili znanje međusobno ili sa profesorima.

        Najbolja je bila Brankica Šarkić koja je proglašena za đaka generacije, Alen Dišpiter, najbolji učenik mašinske struke, dobitnik je diplome „Svetozar Zorić“, Zorica Vučićević je najbolji trgovac, dok je najbolji kuvar Amanda Bajević. Nagrađen je i Aleksandar Topolski koji je srednje obrazovanje završio bez ijednog izostanka, Tijana Petrović je osvojila prvo mesto na Republičkom takmičenju iz matematike… Svim maturantima, po tradiciji, direktorka Jadranka Pešti, je čestitala završetak školovanja i uručila nagrade, svedočanstava i kačkete koje su na kraju zajednički bicili u vis, i na taj način se oprostili od srednjoškolskog obrazovanja.


        Dodeli svedočanstava i nagrada prethodio je tradicionalni kulturno zabavni program koji su priredili mlađi učenici. Maturanti su mogli da vide Femu i Evicu –klasičnu i modernu, učenici su govorili stihove, pevali…

Autor: Redakcija Ravnica INFO
Datum: 25, 06, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *