Školsko takmičenje iz gimnastike

Na okružnom školskom takmičenju iz gimnastike, koje je održano 21. i 22. marta u Novom Sadu, dečaci Osnovne škole „Svetozar Miletić“ u Titelu, uzrasta od 1. do 4. razreda, osvojili su u ekipnom takmičenju – prva ekipa 3. mesto i druga ekipa 4. mesto.

        Oni su se takmičili na parteru, konju sa hvataljkama, preskoku i vratilu. U prvoj ekipi su se takmičili: Miloš Vlaški, Albert Mihalj, Miroslav Šer i Aleksandar Bolmanac, a u drugoj ekipi: Nemanja Trninić, Željko Kovač, Marko Petrović i Branislav Šer.
       
Devojčice uzrasta od 5. do 6. razreda takmičile su se u preskoku, na razboju, gredi i parteru. One su osvojile 5. mesto, a takmičile su se: Milena Seizović, Jelena Novak, Tijana Vasić i Ivana Stevović.
       
Devojčice uzrasta od 1. do 4. razreda takmičile su se u: preskoku, na razboju, gredi i parteru. Prva ekipa osvojila je 7., a druga 8. mesto. Takmičile su se: Ivana Cetenji, Nikolina Radulović, Milica Đurić, Zorica Makarić, Dragana Šušak i Gordana Babić.
       
S obzirom da je ovo prvo takmičenje devojčica, profesorica fizičkog vaspitanja Dragana Bogojević zadovoljna je postignutim rezultatima, jer kako kaže, u ekipama iz drugih škola ima i takmičarki koje se profesionalno bave gimnastikom.

Ovo je još jedan od članaka objavljenih u vezi  takmičenja iz gimnastike,  pogledajte i prethodnu vest!

Autor: Žika Marković
Datum: 03, 04, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *