"Rakovica" stigla u Titel

Poput mnogih omladinskih i pionirskih klubova i ekipa IMR „Rakovica“ je stigla u Titel. Svi klubovi koji su ovde na pripremama odseli su u lepo uređenom hotelu „Tisa“.

            Damir Ljujić, trener IMR „Rakovice“ doveo je 13 igrača 90-91. godište – kadeti, da napune baterije za prolećni deo prvenstva i beogradskoj ligi.
            – Treća je godina kako ovde dolazimo na pripreme, odlična je atmosfera, a uslovi za rad su idealni – deca jednostavno vole da dođu ovde na pripreme, rekao je Ljujić.
            Inače njegova ekipa boraviće u Titelu osam dana, a akcenat je stavljen na bazičnoj pripremama sa svim pratećim elementima. Igraće 3-4 utakmice, a osim boravka na zelenom terenu vreme će provoditi i u zatvorenom prostoru, u Sportsko rekreativnom centru „Anker“.
            – Tri puta dnevno treniramo, pre podne na fubbalskom terenu FK „Titela“, a popodne i uveče u „Ankeru“ gde uvežbavamo snagu, tako da se nadam da ćemo biti spremni da uđemo u koštac sa ostalim klubovima u našoj ligi kada počne prvenstvo. Ali to će pre svega zavisiti od naših vrsnih igrača: Simića, Maksimovića, Živkovića, Zdravkovića, Stojkovića i ostalih, rekao nam je za kraj razgovora trener Damir Ljujić.

Autor: Žika Marković
Datum: 29, 01, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *