Dan odluke u dvorani „Jugović“

Današnji program na 24. Novogodišnjem turniru OFK Jugović u malom fudbalu biće izuzetno zanimljiv, pošto, bukvalno, svaka utakmica donosi neku odluku.

Kod pionira, Renou Ruskaj je potrebna ubedljiva pobeda nad ekipom SZR Kunovac za plasman u finale, ali im sudbina zavisi i od ishoda meča u kome se sastaju Armirač i Menjačnica Ris. Šajkašanima, koji su osvojili ovogodišnji Dnevnikov turnir, odgovara bilo kakav remi, dok je Armiraču potrebna pobeda ili nerešeno 3 : 3. Ako se ovaj meč završi 1 : 1 u finalu su Menjačnica Ris i Reno Ruskaj, a u slučaju rezultata 2 : 2 odlučivaće ukupna gol razlika između Renoa Ruskaj i Armirača. Ukoliko mali Kaćani zabeleže pobedu, za titulu će igrati sa Novosađanima.

Kod kadeta, Ofset printu je protiv Teodorovića dovoljan remi, dok je Kaćanima u igri samo pobeda. U sudaru dve kaćke ekipe, pobeda vodi Sportski žurnal u finale, tako da će Petković, Miljanić, Grozdić, Paćuk, Pintek, Stojkić, Jokić i Nikolić sigurno dati sve od sebe da zabeleže novi trijumf.

U prvom duelu veterana, Piceriji Ripli je za plasman u finale dovoljan remi, dok je JGSP Novi Sad ostao bez šansi. U drugom duelu, Albatros i Armirač će direktno odlučivati o drugom finalisti. Budisavčanima je potrebna pobeda, tako da će sve karte baciti u napad, dok će Kaćani biti zadovoljni i remijem.

Seniori danas igraju utakmice osmine finala, a svi parovi su bili poznati tek posle utakmica odigranih kasno sinoć. Ipak, izvesno je da dobar fudbal možemo očekivati u sudaru Sportskog saveza Dak iz Beočina i Notingem foresta iz Inđije, a šlager večeri bi trebalo da bude duel između kaćkog Auto Topića i novosadskog Novomonta.

Nakon večerašnjeg programa, turnir se nastavlja u petak, 2. februara, utakmicama četvrtfinala seniora, dok su seniorsko polufinale i finale, odnosno utakmice finala u ostalim kategorijama na programu u subotu, 3. februara.

Danas se sastaju: pioniri – 14/00 Reno Ruskaj (Novi Sad) – SZR Kunovac (Kać); 14/35 DOO Armirač (Kać) – Menjačnica Ris (Šajkaš); kadeti – Ofset print (Novi Sad) – DOO Teodorović (Kać); 15/45 Školska knjiga (Kać) – Sportski žurnal (Kać); veterani – 16/20 Picerija Ripli (Novi Sad) – JGSP Novi Sad (Novi Sad); 16/55 Albatros (Budisava) – DOO Armirač (Kać); seniori (osmina finala) – 17/30 Sportski savez Dak (Beočin) – Notingem forest (Kovilj); 18/05 prvi iz treće grupe – Gabika (Kać); 18/40 prvi iz pete grupe – STR Dželir (Inđija); 19/15 prvi iz sedme grupe – drugi iz osme grupe; 19/50 Auto Topić (Kać) – Novomont (Novi Sad); 20/25 Menjačnica Ris – drugi iz treće grupe; 21/00 Elkon impeks (Bački Jarak) – drugi iz pete grupe), 21/35 Prvi iz osme grupe – drugi iz sedme grupe.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 27, 01, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *