Mladi košarkaši "Titela"

I pobede i porazi

8. kolo VIBA lige

        U okviru igranja utakmica 8. kola međunarodne košarkaške VIBA lige, pioniri „Titela“, 92. godište, savladali su svoje vršnjake iz ekipe „Medžik“ iz Novog Sada rezultatom 95:64. Igrači „Titela“ ispunili su očekivanja, a najbolji je bio visoki centar Darko Laganin sa 20 postignutih koševa, a zapaženi su bili i Maleš i Vuković sa po 17 koševa, Bančević sa 12 i Damir Laganin sa 9 koševa. I ovog puta trener Titeljana Aleksandar Duma iskoristio je priliku da pruži šansu svim prijavljenim igračima, a ovog puta iskoristili su je: Dišpiter, Cvetkivić, Stojčić i Jovičić. U narednom kolu Titeljani igraju sa „Champingmeulles 07″ iz Novog Sada.
        U kategoriji mlađih pionira 95. godište, ekipa „Titel – Cubi“ doživela je prvi poraz u ovom delu takmičenja – izgubili su od „Sport keja“ iz Novog Sada rezultatom 64:51. Jedina svetla tačka u ekipi „Titel – Cubi“ bio je Dejan Duma sa 21 postignutih koševa. U narednom kolu sastaju se sa „Sutjeskom iz Bačkog Dobrog Polja.

9. kolo VIBA lige

         U okviru 9. kola VIBA lige, mladi košarkaši „Titela“ zabeležili su dve nove pobede. U kategoriji pionira 92. godište savladali su svoje vršnjake iz „Champingnlesson 7″ iz Novog Sada rezultatom 73:53. U pobedničkoj ekipi „Titela“ najbolju igru imali su: Vuković sa 24 postignuta koša (dve trojke), Maleš 15 (jedna trojka), Bančević 10 i sve bolja braća blizanci Laganin (Darko 13 i Damir 3). Posle 9. kola Titeljani se nalaze na na prvom mestu na tabeli bez ijednog poraza.
         U kategoriji mlađih pionira 95. godište KK „Titel – Cubi“ savladao je ekipu „Sutjeske“ iz Bačkog Dobrog Polja rezultatom 63:33. U pobedničkoj ekipi standardno dobro igru pokazali su: Dejan Duma, Miloš Savičić i Boško Jančić, a istakao se i Vještica sa 14 postignutih koševa. U narednom kolu pioniri KK „Titel – Cubi“ sastaju se sa „Beočinom“.

 

Autor: Ž. Marković
Datum: 07, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *