Prvaci Vojvodine

Mladi košarkaši Osnovne škole Svetozar Miletić u Titelu

Državno prvenstvo muških košarkaških ekipa osnovnih škola održaće se 12. i 13. decembra u Pančevu. Učestvovaće 8 ekipa iz cele Srbije i sa Kosova, a titelski osnovci – košarkaši predstavljaće Vojvodinu.

Šampioni sa nastavnicom Gogom Buljin

 Kako je bilo u Kuli 

        U okviru takmičenja osnovnih škola u košarci na nivou Pokrajine, Osnovna škola „Svetozar Miletić“ iz Titela učestvovala je u 3. krugu ovog takmičenja koje je 4. decembra održano u Kuli. Osim Titeljana u 3. kolu takmičili su se i ostali pobednici 2. kola, ekipe osnovnih škola iz Subotice, Crvenke i Kikinde.
        Titeljani su napravili veliki uspeh pošto su u polufunalu ovog takmičenja pobedili ekipu iz Subotice koja je važila za najbolju ekipu, rezultatom 36.22. Ova pobeda im je omogućila plasman u finale gde su igrali sa izvanrednom ekipom iz Kikinde. U krajnje neizvesnoj finalnoj utakmici u divovskoj borbi sa produžetcima, Titeljani su pobedili rezultatom 51:46. Odlično su igrali: Miloš Vuković, Darko i Damir Laganin, Dušan Meleš, Slobodan Bančević i Alek Dišpiter, a igrali su još i: Mladen Stojčić, Goran Vukov, Miloš Jovičić i Darko Kuzmanov. Ekipu su predvodili trener Aleksandar Duma i nastavnica Goga Buljin.


Autor: Ž. Marković
Datum: 08, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *