Titelski rukometaši prvi

Posle 13 odigranih kola u drugoj rukometnoj ligi, grupa sever, rukometni klub „Titel Džon Dir“ je na čelu tabele sa 19 bodova.

        Druga je ekipa Nove Pazove koja ima nešto slabiju gol razliku, treća je Hercegovine iz Sečnja, a četvrti temerinski TSK.
       
U proteklih petnaest dana Titeljani su odigrali tri prvenstvena kola. Na gostovanju u Žablju gde su se sastali sa čuruškim Hajdukom neočekivano su izvukli samo remi. Utakmica je završena rezultatom 31:31 i pali su na poziciju dva na tabeli. Naredno kolo bili su slobodni, jer je ekipa Radničkog iz Kovina odustala od takmičenja.
       
Po rečima Milorada Savića stratega RK „Titel Džon Dir“ ekipa Proletera iz Banatskog Karlovca je jedan od glavnih pretendenata za prvo mesto. U dosta teškoj, neizvesnoj utakmici odigranoj 30. novembra Titeljani su u Kaću zabeležili tesnu, ali izuzuetno značajnu  pobedu rezultatom 26: 25.
      
 Dalmatinac iz Riđice je uvek bio nezgodan protivnik za Titeljane. U susretu ovogodišnjeg prvenstva kao gosti savladali su Riđičane ubedljivo 38: 32 i obezbedili prvo mesto na tabeli.
       
U nedenju 10. decembra Titeljani gostuju u Futogu gde se sastaju sa novosadskim Milicionarom. Titeljanima je potrebna pobeda ako žele da se zadrže na čelu tabele.

Autor: Dušanka Buvač
Datum: 08, 12, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *