Područna liga Novi Sad

Titel – Veternik 2:1 (0:1)

TITEL: Sportski centar, gledalaca 400, sudija Milorad Novaković (Vrbas) 7, strelci: L. Pajić u 65. i M. Pajić u 73. minutu za „Titel“, a Radulović u 16. munutu za „Veternik“. Žute Kartone dobili su: Mimčilo Stanojković i Miloš Stanojković (Veternik), a crveni karton dobio je D. Pajić (Titel). Igrač utakmice bio je Zoran Marić iz „Titela“.
            Titel: Grlić 7, A. Cetenji 7, G. Kostić 7, Marić 9, Milišić 8, D. Pajić 6, Galetin 8 (I. Cetenji), L. Pajić 7 (Rakita), Hucki 7, Amidžić 7 i M. Pajić 7 (Fabijan).
            Veternik: Atlagić 6, Popović 6, Momčilo Stanojković 6, Bogojević 7, Zelić 7, Milišić 6, Đukić 6, Gogić 6, Radulović 7, Miloš Stanojković 6 i Veselinović 6 (Dragojević).
            U tvrdoj i do samog kraja rezultatski neizvesnoj utakmici Titeljani su i pored toga što su na terenu igrali sa igračem manje, zasluženo pobedili najbolju ekipu koja je gostovala u Titelu u ovom delu prvenstva.
            I pored toga što su domaći igrači imali prvu šansu da daju gol, gosti su u 16. minutu posle neodlučne odbrane domaćina, preko Radulovića došli u vođstvo. U 31. minutu sudija Novaković pokazao je žuti karton, a potom i crveni golobradom igraču „Titela“ Darku Pajiću, tako da su do kraja utakmice domaćini igrali sa igračem manje.
            U drugom poluvremenu mogao se videti lep fudbal, Titeljani su imali nekoliko neuspešnih šansi, ali gol je postigao tek L. Pajić u 65. minutu, zahvaljujući dobroj igri Galetina koji je bio nerešiva enigma za gostujuće igrače. Ubrzo zatim, u 73. minutu, jedan od braće Pajić, Milan, savladao je golmana „Veternika“ Atlagića i time doneo pobedu svom timu.

          Jedan od najboljih igrača „Titela“ i igrač utakmice Titel – Veternik, dvadesetjednogodišnji Zoran Marić (štoper u ekipi), pokazao je dobru igru. Iako je skoro bio neprimetan veoma uspešno je zaustavljao protivničke iskusne napadače, odnosno nije im dozvoljavao da se razmahnu na terenu. O utakmici Titel-Veternik on kaže:
            – Zahvaljujući dobroj organizovanosti cele ekipe i dobroj igri, iznenadili smo našeg protivnika na terenu. Lavovski sam se borio i izborio sa daleko iskusnijim protivničkim igračima. Nisu mogli da nas iznenade iako su prvi došli u vođstvo, kaže Marić i dodaje da uprkos što njihov protivnik sa kojim će igrati u nedelju, drži „fenjer“ (imaju samo 8 bodova), neće se zavarati, jer su i sami pre nekoliko nedelja bili u istoj situaciji. Veruje da će njegov tim igrati kao i protiv „Veternika“ i da će se u Titel vratiti uzdignuta čela.

Autor: Ž. Marković
Datum: 17, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *